Hacked By AdGhosT

Articol din: 16 iulie 2013 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: capsuni pepene piersici nectarine porumb rosii vitamine iulie fructe legume

Alimentele specifice lunii iulie


S-ar putea să nu fie nicio lună mai bogată din punct de vedere nutritiv decât luna iulie. Fructele se găsesc din belşug, iar legumele care ne mențin fresh sunt şi ele la ordinea zilei. 

Piersicile sunt bune surse de fibre, vitamina A și potasiu, care ne ajută să echilibrăm fluidele în lunile toride de vară. Piersicile sunt și bune surse de vitamina C, care nu ne ajută doar cu sistemul imunitar, dar luptă și impotriva ridurilor. Putem să ne răsfățăm din când în când cu piersici puse pe grătar și acoperite cu puțină înghețată de vanilie și un vârf de linguriță de scorțișoară. Ca și piersicile, nectarinele sunt de asemenea surse bune de fibre, vitamina A și potasiu, precum și de vitamina C. În plus, conțin puține calorii. O cană de roșii tocate asigură mai mult de o treime din doza zilnică recomandată de vitamina C și de vitamina A. Roșiile conțin și vitaminele B6, E și K, precum și fibre și potasiu. Ele sunt cunoscute pentru și pentru proprietățile antioxidante. 


Porumbul este încărcat cu fibre și cu apă. Un porumb mediu poate asigura circa 10% din doza recomandată de vitamina C. Nu consumați chipsuri tortilla, ci mai degrabă puneți porumbul pe grătar și adăugați-l în salate!


O gustare de căpșuni poate conține mai multă vitamina C decât o portocală! Mai mult, aceste fructe luptă împotriva problemelor de inimă grație nutrienților antiinflamatori. 


Pepenele conține 92 la sută apă și este bogat în vitaminele A și C și chiar în beta caroten. O salată răcoritoare din pepeni, brânză feta și mentă este tot ce aveți nevoie într-o zi toridă de vară!

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Frumusete
  Cum să arăţi mai odihnită
  Cum să arăţi mai odihnită

  Lucrezi până seara târziu şi te trezeşti dis-de-dimineaţă. Ajungi în faţa oglinzii şi nu esti mulţumită de chipul tău, de cearcănele mari şi de pielea care pare obosită. Cum faci să arăţi mai odihnită fără să te ascunzi în spatele [citeste continuarea]

 • Frumusete
  5 măşti faciale din ridichii
  5 măşti faciale din ridichii

  Ridichiile te ajută să ai o viaţă sănătoasă, chiar dacă nu le consumi în salată. Ele nu conţin multe calorii, grăsimi şi colesterol şi sunt în acelaşi timp bogate în vitamine. Ridichiile pot combate problemele digestive şi respiratorii şi pot fi [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012