Hacked By AdGhosT

Articol din: 01 iulie 2014 | comentarii: 0 | voturi: 2
Citeste despre: frumusete probleme greseli solutii rapide solutii usoare ruj pe dinti urme de deodorant par electrizat

7 soluţii pentru probleme uzuale de frumuseţe

Toate am făcut greşeli legate de makeup, de coafură sau de look. Din fericire, există soluţii rapide pentru aproape orice problemă. În loc să te stresezi şi s-o iei de la capăt, încearcă aceste variante simple de rezolvare.

Găseşti urme de ruj pe dinţii tăi destul de des? Nu te mai enerva. Există o soluţie extrem de uşoară. După ce ai aplicat rujul, presează pe buzele tale un şerveţel. Apoi, bagă un deget în gură şi strânge din buze pentru a îndepărta orice surplus.

Fardul de ochi se împrăştie pe obrazi atunci când îl aplici. Pentru a evita această problemă, ţine un şerveţel împăturit în formă de triunghi exact deasupra ochiului atunci când te machiezi. 

Ai urme de deodorant pe haine. Achiziţionează-l unul de tip solid şi invizibil. După ce îl foloseşti, estompează-l cu ajutorul unui şerveţel pentru ca bluza ta să nu mai fie pătată. 

Mascara îţi încarcă genele şi le face să pară ca nişte picioruşe de păianjen. În primul rănd, arunc-o! Ori produsul este prea vechi ori de proastă calitate. Apoi, îndepărtează excesul de mascara, trecându-ţi genele printre degetul arătător şi cel mare. Aplică puţină vaselină cosmetică pe degete şi unge genele pentru a le face să pară mai închise la culoare şi mai bine definite. 

Te-ai dat cu prea mult parfum. Evident că nu ai timp să faci duş din moment ce eşti pe picior de plecare, aşa că încearcă una dintre cele trei soluţii. Poţi şterge locul cu şerveţele umede ori cu o dischetă demachiantă îmbibată într-o loţiune tonică pe bază de alcool sau te poţi da cu loţiune de corp fără parfum pentru a estompa din miros.

Ţi s-a electrizat tot părul. Pulverizează fixativ pe o perie şi trece-o prin păr de mai multe ori. Acum firele tale rebele vor sta cu siguranţă acolo unde le e locul. 

Tocmai ce ţi-ai stors un coş, dar vrei să pleci de acasă. Pentru a reduce inflamaţia cât mai repede, pune un cub de gheaţă într-un şerveţel şi ţine-l pe locul afectat. Dacă timpul îţi permite, aplică şi un unguent care să conţină antibiotic. 

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Sanatate si Nutritie
  Cât zahăr avem voie să consumăm?
  Cât zahăr avem voie să consumăm?

  În ultimii 10 ani, Organizația Mondială a Sănătății a recomandat ca doza zilnică de zahăr consumată să nu depășească 10% din numărul de calorii. Acum, după o revizie periodică, aceeași organizație a redus cantitatea, recomandând ca doar [citeste continuarea]

 • Frumusete
  Cum să arăţi mai odihnită
  Cum să arăţi mai odihnită

  Lucrezi până seara târziu şi te trezeşti dis-de-dimineaţă. Ajungi în faţa oglinzii şi nu esti mulţumită de chipul tău, de cearcănele mari şi de pielea care pare obosită. Cum faci să arăţi mai odihnită fără să te ascunzi în spatele [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012