Hacked By AdGhosT

5 obiceiuri la care să renunţi pentru a avea unghii frumoase

Ridică mâna dacă ţi s-a rupt vreo unghie în ultimele 7 zile sau dacă ai sesizat că de la o vreme încoace unghiile tale se exfoliează sau se rup prea uşor. Te numeri printre cele cu mână ridicată? Atunci este foarte posibil ca şi tu să fii de vină pentru cele întâmplate. Vrei o manichiură mai frumoasă? Atunci renunţă definitiv la aceste 5 obiceiuri.

Nu-ţi mai roade unghiile! Fie că ai obiceiul să le rupi de tot cu dinţii sau doar să le „ciupeşti” câte un pic, acest tic le afectează în timp foarte tare şi poate fi cauza ulterioară a unghiilor rupte „din carne”, cum s-ar spune.

Nu mai face curăţenie fără mănuşi de cauciuc! Fie că vine vorba de spălatul vaselor sau de ştersul prafului, tot timpul foloseşti produse care conţin ingrediente chimice ce-ţi afectează sănătatea unghiilor în mod direct. Pentru a proteja de efectele nedorite, poartă mănuşi din cauciuc.

Nu mai pleca de acasă fără mănuşi! Frigul de afară îţi poate usca şi deteriora unghiile foarte grav aşadar poartă o pereche groasă de mănuşi pe timpul iernii.

Nu mai uita să-ţi iei vitaminele! Ele au un rol esenţial în menţinerea unghiilor sănătoase. Cere opinia medicului şi întreabă-l ce vitamine poţi lua. De asemenea, îţi poţi cumpăra capsule cu vitamina E pe care să o aplici direct pe unghie.

Nu-ţi mai folosi unghiile pe post de unealtă! De foarte multe ori, te trezeşti desfăcând plicuri, cutii sau chiar alte obiecte mai dure cu ajutorul unghiilor. Astfel, rişti să-ţi dai unghia peste cap şi să o deteriorezi. Dacă îţi doreşti o manichiură frumoasă, nu uita că unghiile tale nu sunt unelte şi protejează-le cât poţi de mult.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Frumusete
  5 întrebuinţări ale uleiului de cocos
  5 întrebuinţări ale uleiului de cocos

  Probabil ca putine dintre noi au folosit uleiul de cocos. Dar ar trebui sa o facem! Uleiul de cocos folosit in multe produse de infrumusetare, dar este mai bine sa il folosim ca atare. Saramonti ne invita sa descoperim cateva dintre intrebuintarile acestui [citeste continuarea]

 • Frumusete
  Cum să arăţi mai odihnită
  Cum să arăţi mai odihnită

  Lucrezi până seara târziu şi te trezeşti dis-de-dimineaţă. Ajungi în faţa oglinzii şi nu esti mulţumită de chipul tău, de cearcănele mari şi de pielea care pare obosită. Cum faci să arăţi mai odihnită fără să te ascunzi în spatele [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012