Hacked By AdGhosT

10 lucruri care ne stresează în timpul shopping-ului

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vii de la shopping mai obosită şi mai nervoasă decât erai atunci când ai plecat de acasă? Stai şi te gândeşti care sunt cauzele stării proaste care te-a cuprins? Noi am făcut o listă cu 10 dintre lucrurile care te stresează în timp ce faci cumpărături.

Muzica diferită, dată la maximum, în toate magazinele din mall. Se pare că trecerea de la muzică punk la electro nu e pe placul urechilor noastre.

Consultaţii agasanţi care se ţin după tine de fiecare dată când te muţi la următorul raion şi-ţi pun o mie de întrebări pe minut. Ce e prea mult strică, chiar şi când vine vorba de politeţe.

Tentaţiile aşezate exact lângă casa de marcat. Nu le poţi rezista. Şi uite aşa te trezeşti în punga de cumpărături cu o ojă, un breloc sau o pereche de ochelari de soare de care nu aveai nevoie.

Cabinele neîncăpătoare şi oglinzile care te par să fac de parcă ai pus cinci kilograme în plus exact în ziua shopping-ului.

Rochia aceea superbă pe care trebuie să te baţi cu o altă clientă pentru că este singura pe care o mai au în stoc.

Momentele în care îţi doreşti o altă mărime pentru perechea aceea de blugi, dar trebuie să te îmbraci din nou şi să ţi-o cauţi singură pentru că nu este nimeni în jur care să te ajute.

Vânzătoarele enervante care te roagă să nu faci poze în cabinele de probă. Cum ai putea atlfel să-i ceri părerea celei mai bune prietene dacă nu printr-un MMS?

Magazinele care nu-ţi permit să iei mai mult de 5 produse cu tine în cabină.

Consultantele care fac pe prietenele tale cele mai bune şi îţi sugerează să probezi tot felul de haine hidoase doar pentru că vor să facă vânzare.

Momentele în care faci cumpărături singură, ţi se blochează fermoarul de la rochia pe care tocmai ai probat-o şi nu este nimeni în jurul tău care să te ajute.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  ,,Oamenii ne intreaba daca suntem gemene,,: Mama in varsta de 45 de ani si fiica ei adolescenta par de aceeasi varsta
  ,,Oamenii ne intreaba daca suntem gemene,,: Mama in varsta de 45 de ani si fiica ei adolescenta par de aceeasi varsta

  Georgie, 45 , si Jazz fiica , 19 , s-au obisnuit să fie confundate zilnic de catre straini si chiar de catre colegi sau familie. Georgie seamana izbitor cu fiica sa, au [citeste continuarea]

 • Frumusete
  5 întrebuinţări ale uleiului de cocos
  5 întrebuinţări ale uleiului de cocos

  Probabil ca putine dintre noi au folosit uleiul de cocos. Dar ar trebui sa o facem! Uleiul de cocos folosit in multe produse de infrumusetare, dar este mai bine sa il folosim ca atare. Saramonti ne invita sa descoperim cateva dintre intrebuintarile acestui [citeste continuarea]

 • Moda
  10 lucruri care ne stresează în timpul shopping-ului
  10 lucruri care ne stresează în timpul shopping-ului

  De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vii de la shopping mai obosită şi mai nervoasă decât erai atunci când ai plecat de acasă? Stai şi te gândeşti care sunt cauzele stării proaste care te-a cuprins? Noi am făcut o listă cu 10 [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012