Hacked By AdGhosT

Articol din: 17 octombrie 2013 | comentarii: 1 | voturi: 2
Citeste despre: cel mai bun spital oncologiccele mai bune spitale din lumecel mai bun spital din vienacel mai bun spital

Care sunt cele mai bune spitale din lume

Cinci dintre cele mai bune zece spitale din lume pe diferite specializări sunt din SUA, trei sunt din Europa, iar două sunt din Asia, potrivit topului întocmit de healthcareglobal.com.

Topul conţine cele mai bune zece spitale din lume, în funcţie de specializări şi caracteristici precum pregătirea medicilor,  inovaţia în activitatea medicală,  turismul medical, recuperarea,  suprafaţa, condiţiile de spitalizare sau ecologia.

Iată topul celor mai bune spitale din lume, întocmit de heathcareglobal.com:
În ultimii 20 de ani, acest spital a fost pe primul loc în topul spitalelor realizat de US News şi World Report, pentru că are cei mai buni medici, cel mai bun sistem de învăţare pentru rezidenţi şi cele mai bune departamente de cercetare şi inovaţie.

Johns Hopkins este primul spital din lume în care s-a realizat o operaţie de schimbare de sex şi este locul în care s-au descoperit enzimele restrictive, folosite în laboratoare de cercetare pentru a tăia şi a recombina ADN-ul, descoperire care a câştigat un premiu Nobel pentru ştiinţă. Acest spital este în top cinci spitale în ceea ce priveşte 15 din cele 16 specializări pe care le are personalul, printre care ginecologie, neurologie, neurochirurgie, urologie şi reumatologie.

Care sunt tarifele la cel mai bun spital din lume? O naştere normală costă 10.413 dolari, în timp ce o cezariană costă 16.291 de dolari. O hemoleucogramă completă costă 327 de dolari, iar o transfuzie costă 3.212 dolari. Mai multe tarife găsiţi AICI. 

Cel mai mare spital
Cris Hani Baragwanath, Johannesburg, Africa de Sud

Acest spital are 172 de clădiri care se întind pe 173 de acri, 2.964 de paturi, 5.000 de angajaţi şi deserveşte 3,5 milioane de oameni din zona Soweto din Africa de Sud. 

accesul la cele mai noi tratamente
Clinicile şi spitalele Stanford

Acestea sunt primele clasate în lume în ceea ce priveşte tratamentele medicale inovatoare şi premierele medicale. De pildă, aici a fost realizat primul transplant de plămâni şi primul transplant de inimă la un adult, din lume. 

Cel mai bun spital pentru copii
Spitalul Great Ormond Street, Londra, Marea Britanie

Fondat în 1852, acesta a fost primul spital dintr-o ţară vorbitoare de limba engleză destinat numai copiilor. 

Cel mai bun centru oncologic
Centrul de Oncologie al Universităţii Texas, Houston, SUA

A fost desemnat cel mai bun spital din lume pentru pacienţii cu cancer în ultimii şapte ani, datorită investiţiilor fabuloase pe care le face pentru descoperirea de noi tratamente pentru această boală, de 547 de milioane de dolari anual. 

Cel mai bun spital universitar pentru tinerii medici
Harvard Med, Boston, SUA

Este renumită pentru calitatea învăţământului medical, garantată şi de bugetul anual alocat de unitate pentru ca tinerii medici să lucreze cu tehnologie de ultimă generaţie, de 600 de milioane de dolari. 

Cel mai ecologic spital
Karolinska, Stockholm, Suedia

Este unul dintre cele mai ample proiecte de construcţii din Europa, iar lucrările de renovare la clădirea veche de 40 de ani au costat 1,8 miliarde de euro. Spitalul va fi deschis în 2016, sub titulatura de cel mai ecologic spital universitar din lume, iar jumătatea din energia pe care o va folosi va fi produsă de turbine eoliene şi panouri solare.

Cel mai bun spital pentru recuperare
The Priory, Marea Britanie

Frecventat de vedete şi milionari, acest spital este cel mai bun loc de recuperare din lume. Are peste 60 de centre în toată ţara şi oferă tratament de prim-rang pentru vindecarea dependenţelor şi a afecţiunilor mentale. După ce au părăsit acest centru, 96% dintre pacienţi au spus că sunt foarte satisfăcuţi de 
serviciile de care au beneficiat. 

Cel mai bun centru pentru turism medical
Spitalul Internaţional Bumrungrad, Bangkok, Thailanda

Aceasta este una dintre cele mai faimoase destinaţii pentru cei care caută tratament medical în altă parte decât ţara de origine, iar condiţiile de cazare 
aici rivalizează cu cele dintr-un hotel de cinci stele. În acest spital vin anual 400.000 de străini să se trateze, motiv pentru care spitalul are şi propria 
sa agenţie de turism care asigură extinderea vizelor sau traducători pentru pacienţi.

Cel mai luxos spital
Centrul Medical Cedars Sinai Medical, Los Angeles, SUA

Acest spital este foarte popular printre vedete. Etajul opt găzduieşte 32 de rezerve de lux, cu vedere către Hollywood şi costă 912 dolari pe noapte. Pacienţii pot admira în convalescenţă tablouri originale de Picasso şi pot savura mâncare preparată de bucătari renumiţi. Totdată, există patru rezerve care sunt solicitate de vedetele care devin mame cu mult înainte de a naşte.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Pentru tine
  Care sunt cele mai bune spitale din lume
  Care sunt cele mai bune spitale din lume

  Cinci dintre cele mai bune zece spitale din lume pe diferite specializări sunt din SUA, trei sunt din Europa, iar două sunt din Asia, potrivit topului întocmit de healthcareglobal.com.Topul conţine cele mai bune zece spitale din lume, în funcţie de [citeste continuarea]

 • ...

 • ...


Comentarii


Durus Eduard a comentat pe 29 aprilie 2013
O lista impresionanta cu cele mai bune spitale din lume. Nu stiam si nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa caut asa ceva. Interesant de aflat!

Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012