Hacked By AdGhosT

Articol din: 12 aprilie 2012 | comentarii: 0 | voturi: 3
Citeste despre: oua de ciocolataiepuras de ciocolatacadouri pentru copii de pastecarti coloratejucarii pentru copii

Ce le aduce Iepuraşul copiilor din viaţa noastră

Fie că sunt copiii tăi, nepoţii sau verişorii, fiecare dintre ei merită un cadou frumos de la Iepuraş în ziua de Paşte. Şi ei trebuiesc răsfăţaţi, nu numai noi. Pentru că sunt sinceri, dragălaşi şi iubitori, noi ţi-am propus astăzi o listă de cadouri pe care le poţi pune în coşuletul cu daruri.

Cretă colorată. Niciun copil nu-i va putea rezista. Asta îţi putem garanta. Şi mai presus de toate, orice copil recunoaşte o cretă de calitate.


Seturi de pictat ouă. Chiar dacă se vor murdări îngrozitor de tare, nu-ţi face griji, spală mama. Bucuria lor va fi nepreţuită.


Un iepuraş pufos de pluş. Copiii se joacă de-a adulţii uneori, având grijă de păpuşi sau de animăluţe ca şi cum ar fi fiinţe vii. Un iepuraş alb pufos va fi prietenul perfect pentru ei.

Ochelari de soare. De ce să nu fie şi ei ca oamenii mari şi mai presus de toate de ce să nu le protejăm ochişorii? Alege o pereche cu rama in formă de floare sau inimă. Neapărat, trebuie să fie coloraţi!


Cleme de păr. De mici, fetiţele ar trebui să înveţe să fie îngrijite şi cochete. Iar o clemă de păr colorată şi veselă clar nu le va displăcea.

Dulciuri. Ouă din ciocolată, pui, iepuraşi. De toate! Ai grijă, totuşi să nu cadă în excese.


Cărţi de colorat sau enciclopedii. Cumpără pentru copilul tău o carte de care ştii că ar fi foarte foarte încântat. Băieţeilor le plac dinozaurii, iar fetelor animăluţele de companie. Se distrează şi învaţă în acelaşi timp. Dacă vrei să-i dezvolţi simţul artistic, încearcă o carte de colorat cu jocuri.

 

 

Alexandra Sîrbu

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Pentru tine
  Ce le aduce Iepuraşul copiilor din viaţa noastră
  Ce le aduce Iepuraşul copiilor din viaţa noastră

  Fie că sunt copiii tăi, nepoţii sau verişorii, fiecare dintre ei merită un cadou frumos de la Iepuraş în ziua de Paşte. Şi ei trebuiesc răsfăţaţi, nu numai noi. Pentru că sunt sinceri, dragălaşi şi iubitori, noi ţi-am propus [citeste continuarea]

 • ...

 • ...


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012