Hacked By AdGhosT

Articol din: 21 februarie 2014 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: pentru tine pete petrecere solutii curatare vin dressing salata ciocolata

Cum să cureţi petele din timpul petrecerii

În timpul petrecerilor se mai întâmplă ca vinul să fie vărsat sau mâncarea să fie scăpată pe jos. Orice ar fi, nu te impacienta. Pentru orice există o soluţie. Noi te vom învăţa cum să scapi de petele dificile.

Vinul

Imediat ce vezi pata: Toarnă puţină apă minerală carbogazoasă direct pe pată pentru a dilua vinul vărsat. Apoi, absoarbe apa cu un prosop de hârtie şi toarnă sare pe pată pentru ca aceasta să nu se fixeze.

După ce petrecerea s-a terminat: Clăteşte totul cu apă rece. Dacă tot nu se ia, toarnă un produs de îndepărtare a petelor şi lasă-l să acţioneze câteva minute, apoi clăteşte din nou.

Dressing de salată

Imediat ce vezi pata: Aplică bicarbonat de sodiu pe pată pentru ca acesta să absoarbă uleiul.

După ce petrecerea s-a terminat: Foloseşte o soluţie de îndepărtare a petelor. Dacă sosul tot nu se curăţă, spală haina pătată la cea mai mare temperatură pe care materialul ţi-o permite.

Ciocolată

Imediat ce vezi pata: Curăţa ciocolata cu un cuţit sau cu o linguriţa, iar apoi aplică direct pe pată un produs de îndepărtare a petelor. Lasă-l să acţioneze 10 minute.

După ce petrecerea s-a terminat: Lasă haina sau materialul pătat la înmuiat în apă rece pentru 30 de minute. Apoi, spală-l de mână.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Diete si Sport
  Ce mănâncă celebrităţile?
  Ce mănâncă celebrităţile?

  Deoarece trebuie să arate bine atât pe covorul roşu, cât şi pe plajă, celebrităţile se află sub presiune atunci când vine vorba de mâncare şi fitness. Pentru că unele dintre aceste vedete nu sunt adepte ale dietelor, am găsit câteva variante de mic [citeste continuarea]

 • Sanatate si Nutritie
  Cât zahăr avem voie să consumăm?
  Cât zahăr avem voie să consumăm?

  În ultimii 10 ani, Organizația Mondială a Sănătății a recomandat ca doza zilnică de zahăr consumată să nu depășească 10% din numărul de calorii. Acum, după o revizie periodică, aceeași organizație a redus cantitatea, recomandând ca doar [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012