Hacked By AdGhosT

Articol din: 09 aprilie 2012 | comentarii: 1 | voturi: 10
Citeste despre: insomniisomnifereceaitratamentpastilealimente impotriva insomniei

Alimente împotriva insomniei

Faceţi parte din acea categorie de persoane care au probleme cu somnul şi adorm foarte greu? Atunci, încercaţi să consumaţi cât mai multe alimente bogate în vitamina B, cum ar fi cerealele integrale, germenii de grâu, verdeaţa şi legumele cu frunze verzi.

  De asemenea, asiguraţi-vă că va procuraţi doza suficientă de calciu şi magneziu, din alimente ca broccoli, avocado, nuci şi iaurt din lapte integral.
  Busuiocul are proprietăţi sedative, fapt pentru care acesta este un aliat excelent în lupta cu insomnia, ajutându-vă să adormiţi mult mai repede. 

 Alte alimente recomandate sunt cireşele. Acestea conţin o sursă concentrată de melatonină (ingredientul cheie care contribuie la crearea stării de somnolenţă). Încercaţi să mâncaţi un pumn de cireşe organice, cu 20 de minute înainte de a merge la culcare. 

 Este foarte important să evitaţi consumul excesiv de cafeină (puteţi încerca să înlocuiţi cafeaua cu un ceai alb sau cu un alt ceai pe bază de plante) şi consumul de alimente încărcate cu zahăr şi ingrediente artificiale. 
  De-a lungul timpului, s-a descoperit că unele plante ajută foarte mult persoanele ce suferă de insomnie. Printre aceste plante se numără: lavanda, balsamul de lămâie, valeriana, floarea pasiunii şi hameiul.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Frumusete
  Învaţă cum să-ţi destresezi pielea!
  Învaţă cum să-ţi destresezi pielea!

  Stresul nu te afectează doar psihic ci şi fizic. Şi din această cauză, pielea ta are de suferit foarte mult. Atunci când te încrunţi pentru că eşti supărată foarte mulţi muşchi ai feţei acţionează în anumite direcţii ceea ce poate duce [citeste continuarea]

 • Frumusete
  Cum să previi apariţia petelor pe dinţi
  Cum să previi apariţia petelor pe dinţi

  Ţi se pare că dinţii tăi sunt prea galbeni sau prea pătaţi de la o vreme încoace? Cu trecerea timpului, alimentele pe care le consumi pot înrautăţi situaţia. Noi am găsit câteva soluţii pentru prevenirea apariţie acestor pete pe [citeste continuarea]


Comentarii


NICULESCU LIANA a comentat pe 29 aprilie 2012
E IMPORTANT EFECTUL MIERII DE ALBINE...

Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012