Hacked By AdGhosT

Articol din: 14 februarie 2014 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: boala cand nu ne imbolnavim sanatate

Când nu ar trebui să ne îmbolnăvim

Bineînțeles că nu ne place să ne îmbolnăvim! Dar este o perioadă în care trebuie să facem tot posibilul de a sta în afara oricărui pericol! Studiile arată că îmbolnăvirea pe timp de noapte sau în decursul weekendurilor este semnul unei rate ridicate a mortalității.

Pentru acest studiu a fost aleasă o clinică din Statele Unite, care a constat, în urma analizării a 48 de cauzri, că persoanele care au venit la spital cu probleme de inimă în această perioadă au avut un risc al mortalității cu 5% mai ridicat decât ceilalți.

”Deși pare un număr relativ mic, poate avea un impact substanțial asupra populației”, a afirmat autorul studiului, Atsushi Sorita, care estimează că mai mult de 4000 de morți în fiecare an sunt atribuite acestui risc crescut.

Câțiva factori pot juca un rol în această discrepanță.Spitalele pot avea un personal redus și mai puține resurse la dispoziție pe timp de noapte sau la sfârșit de săptămână, sau putem spune că în decursul weekend-urilor sunt mai multe accidente legate de consumul de alcool.

Desigur, nu poți planifica când să mergi la spital. Dar dacă ești într-o stare critică, care cere îngrijire profesională, cere o ambulanță cât mai rapid posibil! Cu cât previi totul mai repede, cu atât ai mai multe șanse să te refaci!

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  ,,Oamenii ne intreaba daca suntem gemene,,: Mama in varsta de 45 de ani si fiica ei adolescenta par de aceeasi varsta
  ,,Oamenii ne intreaba daca suntem gemene,,: Mama in varsta de 45 de ani si fiica ei adolescenta par de aceeasi varsta

  Georgie, 45 , si Jazz fiica , 19 , s-au obisnuit să fie confundate zilnic de catre straini si chiar de catre colegi sau familie. Georgie seamana izbitor cu fiica sa, au [citeste continuarea]

 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Diete si Sport
  Ce mănâncă celebrităţile?
  Ce mănâncă celebrităţile?

  Deoarece trebuie să arate bine atât pe covorul roşu, cât şi pe plajă, celebrităţile se află sub presiune atunci când vine vorba de mâncare şi fitness. Pentru că unele dintre aceste vedete nu sunt adepte ale dietelor, am găsit câteva variante de mic [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012