Hacked By AdGhosT

Articol din: 11 mai 2012 | comentarii: 0 | voturi: 4
Citeste despre: dr ozsanatatesfaturiradiatii solarearsuri solarebronzplajagrapefruit roz

Dr. Oz: Protejaţi-vă de radiaţiile solare cu ajutorul grapefruitului roz

 Dr. Oz dezvăluie secretele grapefruitului roz, arătând care sunt efectele benefice ale acestuia împotriva radiaţiilor solare.

    Susţinând pe deplin ideea conform căreia ceea ce mâncăm afectează nu doar modul în care ne simţim, ci, de asemenea, poate schimba radical aspectul, felul în care arătăm.

   Pronind de la această ipoteză, Dr. Oz ne prezintă unul dintre alimentele-minune pentru sănătatea şi frumuseţea noastră, grapefruitul roz, considerându-l alternativa ideală pentru ne păstra tineri şi frumoşi, fără a fi nevoiţi să recurgem la creme sau operaţii estetice extrem de costisitoare. 

  Grapefruitul roz se numără printre alimentele sănătoase, care pot combate ridurile, cearcănele, pungile de sub ochi şi multe alte efecte ale îmbătrânirii sau deteriorării pielii.

  Totodată, acest fruct protejează cel mai bine pielea, împotriva arsurilor solare, datorită unuia dintre ingredientele pe care le conţine: licopenul. 

  Prin urmare, dacă vom consuma constant grapefruit roz vara, anotimp în care pielea este cel mai mult expusă şi atacată de radiaţiile solare, ADN-ul nostru va fi mult mai puţin afectat.

  Licopenul din grapefruit este un ingredient activ cu rol de protecţie a genelor din organism şi de a păstra intacte funcţiile pielii, în urma atacurilor solare. Acesta este cel care dă culoarea specifică fructului (roz), fiind nu numai un pigment de culoare, ci şi un antioxidant puternic, ce protejează pielea de razele ultraviolete.
   

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Sanatate si Nutritie
  Cât zahăr avem voie să consumăm?
  Cât zahăr avem voie să consumăm?

  În ultimii 10 ani, Organizația Mondială a Sănătății a recomandat ca doza zilnică de zahăr consumată să nu depășească 10% din numărul de calorii. Acum, după o revizie periodică, aceeași organizație a redus cantitatea, recomandând ca doar [citeste continuarea]

 • Sanatate si Nutritie
  8 alimente de evitat înainte de culcare
  8 alimente de evitat înainte de culcare

  Este recomandat ca întotdeauna să consumați mâncăruri ușoare la cină, înainte de a merge la culcare. Auzim frecvent acest lucru, dar nu toți știu concret din ce motiv.  Explicația este că, în timpul somnului, corpul nostru se [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012