Hacked By AdGhosT

Articol din: 23 iulie 2014 | comentarii: 0 | voturi: 11
Citeste despre: lamaile incetinesc dezvoltarea canceruluilamaiavitamina cvitaminefructelamai

Lămâile încetinesc dezvoltarea cancerului

Chiar dacă lămâile nu se găsesc în topurile celor mai dorite fructe, ele ascund multe calităţi şi efecte benefice şi de aceea ar trebui să le includeţi cât mai des posibil în dieta voastră zilnică.

     Lămâile pot constitui ingredientul special, ideal pentru a completa chiar şi cele mai obişnuite feluri de mâncare.
    Ştiaţi că o lămâie, de mărime medie, conţine aproximativ trei linguri de suc? Toate părţile din care este alcătuită lămâia conţin antioxidanţi care ajută la distrugerea radicalilor liberi, atât de dăunători organismului. Aceşti antioxidanţi contribuie, de asemenea, la menţinerea unui sistem imunitar puternic. 

    Lămâia are calităţi antifungice şi antiseptice, care ajută la uciderea microbilor din organism. Acesta este unul dintre motivele pentru care lămâile sunt utilizate, în mod tradiţional, pentru a calma gâtul inflamat. 
    Lămâile sunt o sursă excelentă de vitamina C, acid folic, potasiu, şi limonen (un produs chimic care s-a dovedit că are capacitatea de a încetini ritmul de creştere, de dezvoltare a cancerului).

Curiozităţi despre lămâi:

Un consum regulat de lămâi poate ajuta la întărirea venelor şi pot preveni retenţia de lichide din corp, mai ales cea din picioare.
În ceea ce priveşte alegerea lămâilor, este important să vă asiguraţi că lămâile sunt grele, cu pielea netedă. Este indicat să evitaţi lămâile cu pielea încreţită, cu pete sau cele ce au o culoare ştearsă deoarece acestea nu sunt la fel de naturale şi nu au aceleaşi proprietăţi nutritive ca şi celelalte. 

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Frumusete
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor
  7 sfaturi pentru tratarea cearcănelor

  Cearcănele ne pot îmbătrâni înfăţişarea chiar mai mult decât ridurile sau firele albe de păr. DIn fericire, există câteva soluţii eficiente pentru tratarea lor. Astăzi îţi împărtăşim şi ţie şapte dintre ele.Fă-ţi somnul de [citeste continuarea]

 • Frumusete
  Cum să arăţi mai odihnită
  Cum să arăţi mai odihnită

  Lucrezi până seara târziu şi te trezeşti dis-de-dimineaţă. Ajungi în faţa oglinzii şi nu esti mulţumită de chipul tău, de cearcănele mari şi de pielea care pare obosită. Cum faci să arăţi mai odihnită fără să te ascunzi în spatele [citeste continuarea]

 • Frumusete
  5 măşti faciale din ridichii
  5 măşti faciale din ridichii

  Ridichiile te ajută să ai o viaţă sănătoasă, chiar dacă nu le consumi în salată. Ele nu conţin multe calorii, grăsimi şi colesterol şi sunt în acelaşi timp bogate în vitamine. Ridichiile pot combate problemele digestive şi respiratorii şi pot fi [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012