Hacked By AdGhosT

Articol din: 25 aprilie 2014 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: oboseala sanatate cum sa combati oboseala terapie prin culori apa rece social media realizari

4 trucuri de combatere a oboselii

De multe ori, oboseala provine de la lipsa energiei şi nu are legătură cu somnul şi cu cele 3 mese zilnice. Această stare poate fi indusă şi de cât de optimiste, motivate sau implicate suntem. Aşadar, noi am ales să vă prezentăm astăzi 4 trucuri care pot combate oboseala.

Încearcă terapia prin culori. Culorile calde sunt foarte energizante şi atrag atenţia. Aşadar, încearcă să introduci în garderoba ta cât mai multe accesorii colorate.

Dacă ai sărit vreodată într-un lac cu apă rece, îţi vei aminti de acea "electricitate" care-ţi străpunge corpul. Aşadar, din când în când, este recomandat să îţi dai cu apă rece pe încheieturi sau pe faţă.

Fie că răspunzi la e-mailuri sau trimiţi mesaje pe Facebook, reţelele sociale pot fi foarte obositoare. Încearcă să o laşi mai moale cu fenomenul social media. În loc să stai pe calculator ai putea să-i dai un telefon prietenei.

De fiecare dată când realizezi ceva important ai un sentiment de mândrie şi vei avea mai multă energie. Pentru a repeta acel sentiment, scrie-ţi pe o foaie toate realizările, iar odată ce le vei reciti vei experimenta aceleaşi rezultate.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Sanatate si Nutritie
  Cât zahăr avem voie să consumăm?
  Cât zahăr avem voie să consumăm?

  În ultimii 10 ani, Organizația Mondială a Sănătății a recomandat ca doza zilnică de zahăr consumată să nu depășească 10% din numărul de calorii. Acum, după o revizie periodică, aceeași organizație a redus cantitatea, recomandând ca doar [citeste continuarea]

 • Frumusete
  5 întrebuinţări ale uleiului de cocos
  5 întrebuinţări ale uleiului de cocos

  Probabil ca putine dintre noi au folosit uleiul de cocos. Dar ar trebui sa o facem! Uleiul de cocos folosit in multe produse de infrumusetare, dar este mai bine sa il folosim ca atare. Saramonti ne invita sa descoperim cateva dintre intrebuintarile acestui [citeste continuarea]

 • Moda
  10 lucruri care ne stresează în timpul shopping-ului
  10 lucruri care ne stresează în timpul shopping-ului

  De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vii de la shopping mai obosită şi mai nervoasă decât erai atunci când ai plecat de acasă? Stai şi te gândeşti care sunt cauzele stării proaste care te-a cuprins? Noi am făcut o listă cu 10 [citeste continuarea]


Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012