Hacked By AdGhosT

Articol din: 25 ianuarie 2013 | comentarii: 3 | voturi: 4
Citeste despre: corina danilaconsilieracorina danila

Corina Dănilă, din vedeta de televiziune a ajuns un "caz social grav''?

Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din ţara noastră, însă în utimul timp ea a preferat să lase micul ecran pentru munca de consilieră.

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, iar din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator TV la Euforia TV. Actriţă, totodată, a jucat în mai multe piese de teatru, filme artistice şi seriale.

Pe 17 ianuarie 2011, Corina Dănilă a fost angajată în funcţia de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie. Iniţial, TVR a anunţat că Dănilă a fost angajată temporar, până la sfârşitul acestei veri, pe un post vacant - cel de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie, apoi contractul ei a fost prelugit până în septembrie 2012.

Numai că o dată cu concedierile masive din TVR, Corina Dănilă a fost pusă pe lista de disponibilizări, care se vor face începînd cu 1 februarie. 

Dar, aşa cum susţin jurnaliştii de la inpolitics.ro, fosta prezentatoare a fost salvată "prin introducerea ei pe o listă de așa numite cazuri sociale grave din TVR, altfel spus persoane care ar muri de foame dacă și-ar pierde slujba.
Dănilă, membru PSD de cîțiva ani, e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sânge dintr-un număr inițial de 462, aprobată în ședința de ieri a Consiliului de Administrație.
Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum cîțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut".


sursa libertatea

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Sara monti iti recomanda farmacia cu produse naturiste 
elaborate special pentru tine !

Articole cu acelasi subiect


 • Showbiz
  Corina Dănilă, din vedeta de televiziune a ajuns un
  Corina Dănilă, din vedeta de televiziune a ajuns un "caz social grav''?

  Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din ţara noastră, însă în utimul timp ea a preferat să lase micul ecran pentru munca de consilieră.Corina Dănilă şi-a început cariera [citeste continuarea]

 • ...

 • ...


Comentarii


RATA LILIANA a comentat pe 02 februarie 2013
nu este corect dar in ziua de azi nu am ce sa mai comentez
Mihaeka a comentat pe 02 februarie 2013
Nesimtire pe fata. Sunt cu siguranta alte persoane in TVR care ar avea intr-adevar nevoie de acel loc de munca...RUSINE. Sa nu uitam ca D-zeu nu bate cu bota si roata in viata se invarte.
Amalia a comentat pe 25 ianuarie 2013
Rusineeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu pe siteInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
 • Nr.2 Decembrie 2012
  Revista online - nr.2 Decembrie 2012
 • Nr.1 Noiembrie 2012
  Revista online - nr.1 Noiembrie 2012