Hacked By AdGhosT

Articol din: 30 iulie 2012 | vizualizari: 9897 | comentarii: 1 | voturi: 2
Citeste despre: horoscop anualhoroscop2012berbeczodii

Horoscop anual 2012 Berbec

Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2012

Te asteapta un an greu în care va trebui sa muncesti mult în tot ce vei dori sa întreprinzi. Mai ales în plan profesional va trebui sa faci eforturi deosebite, sa muncesti mult si sa faci fata unor situatii care te vor lua prin surprindere. Situatia financiara te va avantaja în continuare, în prima jumatate a anului si o buna parte din proiectele tale în acest domeniu vor putea fi puse în practica. Începând din luna iunie conjunctura astrala te va favoriza într-o mai mare masura, iar la problemele cu care te-ai confruntat pâna acum vor începe sa apara rezolvari. Vei avea ocazia sa-ti pui în valoare calitatile intelectuale si orice examen sau activitate intelectuala pe care o vei avea de sustinut îti va aduce rezultate îmbucuratoare. Oportunitatile de a calatorii se vor accentua indiferent ca este vorba de rezolvarea unor chestiuni profesionale sau de divertisment. În luna octombrie Saturn va parasii zodia Balantei, iar perioada dificila cu care te-ai confruntat în ultimii ani se va încheia. În schimb, vor aparea tot felul de neplaceri legate de situatia financiara. 

Horosocop Berbec - Cariera 2012

Din punct de vedere al carierei se poate spune ca vei avea un an plin. Situatia profesionala te va interesa în mod special si vei face eforturi mari pentru a te descurca câr mai bine. Din pacate, intervalul mai-octombrie va fi destul de dificil, iar proiectele tale vor fi blocate. N-ar fi exclus nici sa ai parte de o schimbare oarecum neasteptata care sa-ti încurce planurile. Spre sfârsitul anului conjunctura se va relaxa simtitor. Unele din proiectele începute de mai mult timp ar putea prinde contururi reale atenuând sentimentul de nemultumire.

Horoscop Berbec - Bani 2012

Situatia financiara va evolua excelent în prima jumatate a anului. Proiectele tale vor putea fi puse în practica aducându-ti câstiguri cel putin multumitoare. N-ar fi exclus nici ca o reusita în plan social sau profesional sa îti aduca o sursa de venit. În a doua jumatate a anului sansa nu te va mai însoti în aceeasi masura, dar nici nu vei avea de ce sa te plângi. Spre sfârsitul lunii august, începutul lunii septembrie ai putea face o investitie de mai mari dimensiuni. Luna octombrie va fi deosebit de agitata în ceea ce priveste chestiunile materiale. 


Horoscop Bebrbec - Dragoste 2012

Daca esti casatorit sau implicat într-o relatie stabila, relatia ta cu partenerul de viata va fi în continuare nemultumitoare o buna parte a anului. N-ar fi exclus nici ca acesta sa se confrunte cu probleme de tot felul, care te vor afecta si pe tine. Începând din luna octombrie conjunctura se va ameliora si, cel putin din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua mult mai bine. Comunicarea cu partenerul va evolua excelent si veti reusi sa depasiti nemultumirile de pâna acum.

sursa:zodii.ro

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Comentarii


Florea Mihaela a comentat pe 07 septembrie 2012
sper sa fie asa cum zice horoscopul....

Adauga un comentariuInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012