Hacked By AdGhosT

Articol din: 08 februarie 2012 | vizualizari: 9018 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: horoscop berbecfebruarie 2012

Berbec -februarie 2012

 Dupa jumatatea lunii urmeaza o perioada mai calma. Catre finele lui februarie 2012 incepe sa se simta cum lui Venus din Berbec i se opune Saturn din Balanta, asa ca fii diplomat(a), spre a nu avea necazuri acum si la inceputul lui martie!

 Cariera si bani

"Lupta, lupta si da-i, si da-i si lupta", vorba lui Agamita Dandanache... Asta, ca sa-ti amintesti ca e preferabil sa faci haz de necaz atunci cand lucrurile o iau razna, decat sa te enervezi sau sa sari la harta.

Intr-adevar, cu Marte retrograd in casa muncii, lucrurile o pot lua usor razna. Mai ales in ultima decada a lui februarie 2012 si la inceputul lui martie, cand Soarele in Pesti va spori iritarea lui Marte.

O buna planificare te-ar putea ajuta. Si multa, multa rabdare (nu da rasol, ai grija la detalii!), inclusiv cu oamenii cu care lucrezi.

In primele doua decade din februarie 2012 te bucuri de sprijin si simpatie, dar in ultima decada colaborarile devin dificile si pot aparea atacuri subversive.

Inca ceva: ia masuri spre a evita accidentele de munca!

In ce priveste banii, nu este cazul sa-ti faci griji, desi putina prudenta n-ar strica spre sfarsitul lunii.

 Sanatate si moral

Fii cu bagare de seama! Marte retrograd ameninta cu probleme de sanatate.

Fereste-te de infectii, accidentari (ai grija cum manuiesti instrumentele, ustensilele, utilajele, masinariile sau substantele periculoase) si nu intinde coarda!

Nu este indicat sa-ti agresezi sau sa-ti fortezi organismul, sa faci experimente cu diete sau tratamente care nu sunt recomandate de medic, sau sa neglijezi vreun simptom, oricat de neinsemnat.

Dragoste:
Nevoia de a-ti simti persoana iubita aproape, atat din punct de vedere fizic cat si sufletesc, nu iti da deloc pace sub impactul Lunii pline ivite pe 7 februarie in a cincea casa a Berbecului (casa creativitatii si dragostei).Uneori, efluviile selenare iti pot sugera sa descoperi iubirea dintr-o perspectiva idealista sau platonica.Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, dupa 7 februarie, ai putea fi framantat de indoieli fata de partanerul tau sau fata de compatibilitatea dintre tine si el. Daca esti inca singur, chiar daca dragostea iti da ghes ori o persoana mult dorita iti da de inteles ca ii esti pe plac, se poate sa fii traversat de neincredere in tine insuti sau de temerea ca nu vei gasi o autentica reciprocitate a sentimentelor. In acest fel tinde sa iti marcheze viata Saturn, instalat intr-o turnura retrograda in a saptea casa a Berbecului (casa relatiilor interumane si a parteneriatelor) pana pe 25 iunie 2012.


Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariuInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012