Hacked By AdGhosT

Articol din: 23 septembrie 2012 | vizualizari: 10176 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: horoscop gemeni2012banidragostegemenizodia

Horoscop anual 2012 Gemeni

Activităţile sociale, relaţia cu prietenii vor fi deosebit de importante pentru tine, dar din păcate nu vei avea foarte multe satisfacţii în aceste domenii. În schimb, dacă până acum ai avut o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva în prima jumătate a anului. În relaţia cu fiinţa iubită, nemulţumirile vor continua să te apese până în luna octombrie, dar după aceea totul va evolua mulţumitor. În ceea ce priveşte serviciul este posibil să fii obligat să faci tot felul de drumuri pentru a rezolva chestiuni mai dificile. Până în luna iunie ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de finalizarea unor activităţi începute de mai mult timp. Începând din luna iunie o perioadă de un an te vei bucura de protecţia lui Jupiter astfel încât vei reuşi să rezolvi cea mai mare parte a nemulţumirilor de până acum. Lucrurile îţi vor ieşi mai uşor, vei fi mai optimist şi mai încrezător. Începând din luna octombrie chiar şi ultimele neînţelegeri în relaţia cu partenerul de suflet vor putea fi date uitării. În schimb, va trebui să acorzi ceva mai multă atenţie sănătăţii, dar şi relaţiilor cu colegii de servici.

Horoscop Gemeni - Cariera 2012

Activităţile intelectuale te vor favoriza, aşa că dacă ai de făcut o lucrare mai dificilă sau dacă ai de dat examene, rezultatele vor fi mulţumitoare. Pe de altă parte, este posibil să faci tot felul de călătorii pentru rezolvarea chestiunilor profesionale sau chiar să pleci la o bursă, să fii invitat la un congres. Intuiţia şi creativitatea ar putea juca un rol important în deciziile pe care le vei lua în plan profesional începând din luna februarie. Tot de atunci interesul tău pentru carieră se va accentua.

Horoscop Gemeni - Bani 2012

Interesul pentru chestiunile materiale va fi mare pentru tine pe tot parcursul anului. Vei avea parte şi de realizări, dar şi de tot felul de nemulţumiri. Luna februarie va fi una favorabilă pentru tine şi chiar şi în martie ai putea rezolva câte ceva. Oricum, proiectele tale mai vechi s-ar putea concretiza într-o reuşită. Intervalul mai-octombrie nu se arată a fi favorabil. Ai putea avea tot felul de surprize şi nu dintre cele plăcute. Este posibil ca o persoană în care aveai încredere să te dezamăgească, dar n-ar fi exclus nici ca un prieten să aibă nevoie de sprijinul tău financiar.

Horosocop Gemeni - Dragoste 2012

O bună parte din acest an vei fi nemulţumit şi vei trăi un sentiment de nerealizare în plan afectiv. Ţi-ai dori mai multă stabilitate în viaţa ta sentimentală, dar lucrurile nu vor evolua aşa cum îţi doreşti decât spre sfârşitul anului. Începând din luna octombrie neînţelegerile care te-au apăsat atâta vor începe să se rezolve şi asta te va face mai încrezător, mai optimist. Şansa va începe să-ţi surâdă din toate punctele de vedere însă din luna iulie aşa că, până la sfârşitul anului cu siguranţă vei avea o bucurie şi în plan sentimental.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariuInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012