Hacked By AdGhosT

Articol din: 23 septembrie 2012 | vizualizari: 11315 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: horoscop

Horoscop Rac - Caracteristici generale 2012


Horoscop Rac - Caracteristici generale 2012

Neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum în familie vor continua să te apese, dar vei reuşi cu mai multă uşurinţă să găseşti soluţii. Popularitatea ta va fi în continuă creştere şi oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia celor din jur. Activităţile sociale te vor favoriza şi-ţi vor da ocazia să te simţi în largul tău. Ori de câte ori vei avea nevoie de sprijin îl vei primi din partea prietenilor şi nu numai. O perioadă ceva mai dificilă va fi cea cuprinsă în perioada iunie-septembrie. Totuşi, este bine să ştii că luna iulie se arată favorabilă rezolvării unor chestiuni financiare. Pe de altă parte, la serviciu te vei confrunta cu situaţii dificile şi nu-ţi va fi prea uşor să te descurci. N-ar fi exclus nici să apară o schimbare de mari proporţii în plan profesional. Începând din luna octombrie problemele de până acum se vor rezolva, dar vei continua să fii nemulţumit în plan sentimental te vei simţi singur. Şi relaţia cu persoanele mai tinere din familie va fi dificilă, iar copiii te vor solicita mai mult decât în mod obişnuit. N-ar fi exlcus nici ca aceştia să se confrunte cu situaţii dificile şi să aibă nevoie mai mult ca oricând de sprijinul tău.

Horoscop Rac - Cariera 2012

În prima jumătate a anului vei avea parte de multă alergătură pentru chestiuni dintre cele mai diverse. De asemenea, va trebui să iei decizii, să participi la negocieri, să-ţi susţii punctele de vedere, ceea ce în bună măsură te va obosi. În perioada ianuarie-aprilie fii foarte atent căci ai putea face încurcături legate de acte sau ai putea avea o relaţie mai tensionată cu şefii. În a doua jumătate a anului unele din proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică, dar totuşi prudenţa trebuie pusă pe primul plan.

Horoscop Rac - Bani 2012

Vei avea parte de ceva alergătură pentru a-ţi îmbunătăţii situaţia financiară. Pe de altă parte, sunt şanse să câştigi nişte bani datorită rezultatelor mulţumitoare pe care le vei avea cu o activitate intelectuală. Colaborarea cu parteneri străini va fi favorabilă indiferent că este vorba de afaceri sau de studii. În perioada mai-octombrie fii foarte atent mai ales dacă eşti implicat în activităţi de colaborare. Spre sfârşitul anului sprijinul familiei va fi deosebit de binevenit astfel încât situaţia ta financiară se va regla în mod nesperat.

Horoscop Rac - Dragoste 2012

În prima jumătate a anului chiar dacă vei avea tot felul de nemulţumiri echilibrul afectiv va fi asigurat datorită relaţiilor cu prietenii. Aceştia te vor aprecia, iar sprijinul lor te va ajuta să te simţi în largul tău. Dacă eşti căsătorit fii cât se poate de atent căci relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora în intervalul mai-octombrie. Nemulţumirile tale în plan sentimental se vor accentua pe măsură ce se va apropia sfârşitul anului. Dorinţa de a-ţi consolida relaţia de dragoste va fi mare, dar nu vei reuşi să o pui în practică.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariuInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012