Hacked By AdGhosT

Articol din: 30 iulie 2012 | vizualizari: 10955 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: horoscop taur2012zodii horoscop anual 2012

Horoscop anual 2012 Taur

Horoscop Taur - Caracteristici generale 2012

În prima jumatate a anului Jupiter va ramâne cantonat în zodia ta de nastere, iar sansa îti va surâde. Grabeste-te sa revolvi chestiunile cele mai dificile pâna în luna iunie caci dupa aceea sansa nu te va mai favoriza în aceeasi masura. La serviciu ai putea avea parte de unele schimbari si va trebui sa procedezi cu atentie. Situatia financiara are toate sansele sa se îmbunatateasca în a doua jumatate a anului, iar afacerile în care esti implicat vor avea rezultate din ce în ce mai bune. Luna iulie va fi excelenta din acest punct de vedere, caci unul din proiectele tale mai vechi îti va aduce nesperate satisfactii. Luna octombrie reprezinta debutul unei perioade nefaste pentru tine caci Saturn se va afla în opozitie cu zodia ta de nastere. Relatia cu partenerul de viata s-ar putea deteriora sau poate acesta se va confrunta cu probleme de tot felul. Lucrurile îti vor iesi mai greu si va trebui sa muncesti mult pentru orice activitate. Rabdarea si perseverenta vor trebui puse pe primul plan. 

Horoscop Taur - Cariera 2012
Vei fi dorit sa-ti pui în practica tot felul de proiecte pe care vei dori sa le tii secrete un timp, dar ar fi bine sa fii prudent. Sansa te-ar putea ajuta la începutul anului cu conditia sa gândesti fiecare miscare cu atentie. Începând din luna mai va trebui sa fii cât se poate de atent deoarece exista riscul ca cineva din anturajul de la serviciu sa-ti teasa o multime de intrigi în dorinta de a-ti face rau. Relatia cu colegii, care oricum nu va fi nemaipomenita, se va deteriora si ea pe masura ce se va apropia jumatatea anului.
Horosocop Taur - Bani 2012

Anul va debuta multumitor pentru tine din punct de vedere financiar. Ai putea semna un acord sau te-ai putea implica într-o colaborare. Oricum, sansa te va însoti în prima jumatate a anului, asa ca proiectele tale, indiferent de domeniul pe care-l vizeaza, ar putea înregistra o reusita. Luna iunie reprezinta debutul unei perioade excelente pentru tine, cel putin in plan material. Totusi, fii atent caci la sfârsitul acestei luni si chiar si începutul lui iulie ai putea fi penalizat sau înselat într-o afacere. 

Horosocop Taur - Dragoste 2012

În prima jumatate a anului sansa va fi de partea ta, dar în plan sentimental lucrurile nu vor evolua chiar asa de bine. Relatia cu fiinta iubita va fi destul de agitata si oricând pot izbucni tot felul de nemultumiri. Pe de alta parte, farmecul personal va iesi în evidenta si te vei bucura de aprecierile persoanelor de sex opus stârnind gelozia partenerului. Începând din luna octombrie nemultumirile tale în plan sentimental se vor accentua asa ca va trebui sa te porti cu prudenta.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariuInregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012