Hacked By AdGhosT

Articol din: 28 februarie 2013 | vizualizari: 9363 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: curmale branza de capra usturoi patrunjel sare aperitiv reteta

Curmale umplute cu brânză de capră

Ingrediente:

120 gr brânză de capră, fărâmicioasă
1 căţel de usturoi, tocat mărunt
2 linguriţe de pătrunjel tocat
1/8 linguriţă de sare
16 curmale uscat, fiecare tăiată în jumătate, fără seminţe

Preparare:

Combinăm brânza de capră, usturoiul şi sarea într-un bol mediu şi amestecăm cu o lingură până se omogenizează. Luaţi o linguriţă din amestecul de brânză şi puneţi-o în fiecare curmală. Serviţi-le imediat sau puneţi-le la frigider, acoperite, pentru următoarele 2 ore, după care aduceţi-le la temperatura camerei.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012