Hacked By AdGhosT

Articol din: 04 aprilie 2013 | vizualizari: 9000 | comentarii: 0 | voturi: 2
Citeste despre: retete de post mancaruri de post preparate de post mini tarte cu rosii si sos pesto foietaj ulei de masline sos pesto de busuioc

Mini tarte cu roşii şi sos pesto

Ingrediente:

Roşii
Ulei de măsline
Sos pesto din busuioc
Foietaj
Sare
Piper

Preparare:

Scoateţi foietajul din frigider şi tăiaţi-l pe din două, astfel încât să obţineţi două dreptunghiuri. Crestaţi-le pe margini (aveţi grijă să nu le tăiaţi de tot!) şi înţepaţi-l cu o furculiţă din loc în loc. 

Ungeţi foietajele cu sos pesto de busuioc. Tăiaţi roşiile în felii şi aşezaţi-le pe foietaj. Ungeţi-le cu ulei de măsline combinat cu sare şi piper, folosind o pensulă de bucătărie.

Daţi foietajele la cuptor pentru 15-20 de minute după ce, în prealabil, aţi preîncălzit cuptorul la 180 de grade. După ce le-aţi scos din cuptor, le puteţi tăia în câteva bucăţi, după bunul plac.

Asta e tot! Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012