Borsuri, supe, ciorbe

Pagina: 1 din 11 Toate Articole pe pagina:
  • Supă cremă de ciuperci

    Ingrediente:1 kg ciuperci champignon proaspete3 morcovi1 telina2 cepe mici2 cartofipastă de roşiisare piperulei de măslinebusuiocPreparare:Se umple un vas mare cu apă şi se pune pe foc. Când apa dă în clocot, se adaugă legumele [citeste continuarea]

  • Supa de dovleac

    Ingrediente:6 cani de supa de pui1-2 conserve de dovleac1 cana de ceapa, feliata subtire1 catel de ustuori, tocat1 lingurita si jumatate de sarejumatate de lingurita de cimbrujumatate de lingurita de piperjumatate de cana de smantana lichidapatrunjel proaspatPreparare:Intr-o oala [citeste continuarea]

  • Supă cremă cu morcovi şi ghimbir

    Ingrediente:40 g unt nesărat500 g de morcovi1 ceapă tocatăsare1 linguriţă de ghimbir ras2 căni de supă (de legume sau de pui)2 căni de apăcoajă de portocală (2 fâşii)pătrunjel tocatPreparare:Topeşte untul într-o oală mare, adaugă morcovii [citeste continuarea]


  • Supa dulce-acrisoara cu noodles si pui

    140 gr noodles uscati1 lingura de ulei de alune2 linguri de ghimbir ras1 ardei iute fara samburi, tocat marunt4 piepturi de pui fara os, taiate bucatele1 lingura de vin de orez (se gaseste la supermarket)700 ml supa de legume fierbinte4 ciuperci [citeste continuarea]

  • Gulas ca la mama acasa

    Gulaş ca la mama acasăTimp de preparare: 60 minTimpul de gatire: 30 minGata in: 1 ore, 30 minINGREDIENTE600 g carne de vită pulpă sau muşchi3 linguri ulei30 g unt4 cepe mari1 lingura praf de paprika200 ml vin roşu300 ml supă de carne400 g cartofi2 ardei [citeste continuarea]

  • Borș moldovenesc

    Timp de preparare: 40 minGata in: 40 minTimp de fierbere: 80 minuteINGREDIENTE400 g pulpă de porc2 cepe500 g roșii bine coaptesare2-3 linguri borş1 fir praz2 ardei3 cartofipiper negru măcinat1 legatura mărar2 morcovi6 felii slănină200 ml smântânăPREPARARE1. Se trece [citeste continuarea]


  • Supă rădăuţeană

    Timp de preparare: 40 minGata in: 40 minTimp de fierbere: 80 minuteINGREDIENTE400 g piept de pui2 cepe1 ţelină mică2 morcovi2 ardeifrunze de ţelinărădăcină de pătrunjel1 legatura pătrunjel6 căţei de usturoi4 linguri oţet de mere1 lingurita uleipiper boabe [citeste continuarea]

  • Gulaş în pâine

    Timp de preparare: 40 minTimpul de gatire: 30 minGata in: 1 ore, 10 minTimp de fierbere: 60 minuteINGREDIENTE4 ardei capia2 gogoşari6 cartofi2 morcovi4-5 cepe6 roşiisare500 g pulpă de porcpiper boabe şi măcinat3 căţei de usturoiboia dulce şi iute30 ml ulei1 lingurita [citeste continuarea]

  • Ciorbă ţărănească

    INGREDIENTE1 bucata rasol de viţel1 litru suc de roşii3 bucata ardei capia1 bucata gogoşar3 bucati morcovi2 bucati cepe4 bucati cartofi2 linguri ulei de măslinesare piper1 legatura tarhonPREPARARE1. Se spală și se curăță rasolul de pielițe. Se pune apoi [citeste continuarea]


  • Supa cu sparanghel si branza

    ngrediente1 ceapa4 lingurite cu ulei3 linguri cu faina2 cesti cu sparanghel, taiat bucati micicups2 cesti cu lapte2 cesti cu supa de pui2 cartofi taiati cubulete2 catei de usturoi1 ceasca cu brânza cedar rasa1/3 ceasca cu smântânaMod de preparareCaleste ceapa cu [citeste continuarea]

  • Supa de pui cu smantana

    Ingrediente2 linguri de unt1 lingura de ulei de masline1 piept de pui taiat în cuburi2 morcovi1 telinao conserva de ciuperci1 catel de usturoi tocat4 cepe verzi feliate2 linguri fainaCimbru, piper negru macinat si sare, dupa gust1 cana smântâna Mod de prepararePune [citeste continuarea]


Pagina: 1 din 11 Toate Articole pe pagina:

Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012