Articol din: 10 noiembrie 2012 | vizualizari: 6060 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: ciorbareteteciorba taraneasca

Ciorbă ţărănească

INGREDIENTE
1 bucata rasol de viţel
1 litru suc de roşii
3 bucata ardei capia
1 bucata gogoşar
3 bucati morcovi
2 bucati cepe
4 bucati cartofi
2 linguri ulei de măsline
sare piper
1 legatura tarhon

PREPARARE

1. Se spală și se curăță rasolul de pielițe. Se pune apoi să fiarbă în apă cu sare, la foc mediu, astfel încât să se pătrundă bine și să nu scadă apa.
2. În acest timp, se curăță toate legumele, se spală, se taie ca pentru ciorbă și se pun să clocotească împreună cu rasolul de viţel.
3. Se adaugă sucul de roșii spre sfârșit și se scoate rasolul. Se desface carnea de pe os și se pune înapoi în oală. Se potrivește cu sare și piper și se ornează cu tarhon proaspăt. Se serveşte caldă.
   sursa: unica

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012