Articol din: 10 noiembrie 2012 | vizualizari: 6236 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: gulas in paineciorba in paineretete

Gulaş în pâine


Timp de preparare: 40 min
Timpul de gatire: 30 min
Gata in: 1 ore, 10 min
Timp de fierbere: 60 minute

INGREDIENTE
4 ardei capia
2 gogoşari
6 cartofi
2 morcovi
4-5 cepe
6 roşii
sare
500 g pulpă de porc
piper boabe şi măcinat
3 căţei de usturoi
boia dulce şi iute
30 ml ulei
1 lingurita chili
4 pâini rotunde

Preparare

1. Se spală bucata de carne, se taie cubuleţe şi se prăjeşte în tigaie, în uleiul de floarea-soarelui. Separat, se curăţă şi se toacă ceapa şi se adaugă în tigaie. Se amestecă bine ca să nu se prindă de tigaie.
2. După ce s-a călit ceapa, se stropeşte cu apă călduţă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Morcovii şi ardeii se curăţă, se taie mărunt sau se rad pe răzătoarea mare şi se adaugă în cratiţă.
3. Gulaşul se condimentează cu sare, piper, cu boia iute şi dulce. Dacă îl preferaţi mai condimentat, se poate dubla cantitatea de boia iute şi de chili. Roşiile se opăresc, se decojesc şi se pasează cu blenderul.
4. Piureul de roşii se toarnă în cratiţă şi se lasă să mai clocotească 5-10 minute, apoi se ia de pe foc şi se toarnă în bolurile făcute din pâine. Se mai bagă la cuptor 30 de minute şi apoi se servesc ornate cu pătrunjel verde.


sursa unica

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012