Articol din: 09 mai 2012 | vizualizari: 9935 | comentarii: 4 | voturi: 7
Citeste despre: reteta papanasi smantanadulceatabranzapapanasi cu dulceata si smantanaretete

Papanasi cu dulceata si smantana

Ingrediente

500 gr branza de vaci proaspata
100 gr zahar
2 oua
1 varf lingurita bicarbonat de sodiu
1 esenta vanilie
200 gr faina
smantana
dulceata

Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina. Puteti amesteca scurt aluatul cu robotelul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine!
*daca branza e mai umeda s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1 lingura de faina in compozitie; aluatul trebuie sa fie usor de format, sa nu fie prea lipicios.
Se pune intr-o tava adanca mult ulei la incins.
Se formeaza din aluat bile de dimensiunea interiorului pumnului. Se strapunge bila cu degetul prin centru, apoi treceti bila prin faina. Usor, mariti gaura din mijloc si aplatizati putin colacul obtinut.
Dati focul la mic sub tigaie si prajiti papanasii pe ambele parti pana sunt rumeni (aprox 5 minute).
Serviti cu smantana si dulceata.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Comentarii


Valentina Bianca a comentat pe 29 noiembrie 2012
Iamii <3 este chiar fff bun. Merita sa incercati:*
gratiani a comentat pe 10 noiembrie 2012
trebuie incercat
Macovei Oana a comentat pe 10 noiembrie 2012
arata atat de bine:X:x
dia a comentat pe 10 noiembrie 2012
cel mai bun rasfat e un desert

Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012