Hacked By AdGhosT

Articol din: 09 mai 2012 | vizualizari: 9803 | comentarii: 0 | voturi: 2
Citeste despre: reteterisotto copt cu legumeorez cu legumeorez legume mexicane

Risotto copt cu legume

Ingrediente
1 lingurita ulei de masline extra virgin
1/2 ceapa tocata
150 grame orez Arborio
60 ml vin alb sec
500 ml apa calda sau supa de pui
1 varf de lingura de piper
1 sau 2 lingurite de unt nesarat
30 de grame de parmezan plus inca putin pentru ornat

Preparare
Lasati cuptorul la incalzit pana la temperature de 200 grade C. Coaceti legumele intr-o singura folie pentru copt pe primul nivel al cuptorului (orezul va fi copt pe cel de dedesubt).

Intre timp incalziti uleiul in tigaie la temperatura medie.

Puneti ceapa la calit, amestecati pana devine moale si o culoare usor rumenie, circa 3 minute. Adaugati orezul si amestecati pana acesta acopera uleiul.

Adaugati apa in vasul cu orez si ceapa, asezonati cu sare si piper si lasati la cuptor pana cand orezul se umfla si capata consistent dorita (aproximativ 30-45 de minute).

Secret de bucatarie

Daca nu va surade idea de a sta si a invarti orezul alaturi de aragaz pana ca acesta capata consistent perfecta, atunci aceasta metoda vi se potriveste cu desavarsire. In doar 30 de minute la cuptor orezul Rissoto va fi gatit perfect in timp ce dumneavoastra va puteti relaxa.

In cazul in care ati preparat deja Dovlecel copt, atunci il puteti reincalzi pe acesta pentru a fi folosit ca si topping. Daca nu, puteti coace o combinatie preferata (a mea e dovlecel, ceapa si rosii) in tava, alaturi de orez.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012