Hacked By AdGhosT

Articol din: 10 noiembrie 2012 | vizualizari: 6383 | comentarii: 1 | voturi: 2
Citeste despre: reteta caltabosiretete de craciuncaltabosi

Reteta Caltabosi


INGREDIENTE
1 kg amestec din ficat, inimă, rinichi şi bucăţi de carne de porc
4 cepe
200 g orez
1 maţ gros
1 foaie dafin
1 lingura untură
sare
piper, după gust
PREPARARE


1. Se pun la fiert, în apă rece cu sare, în vase diferite, organele, cu o foaie de dafin şi carnea. Se căleşte ceapa în untură şi se fierbe orezul.
2. După ce carnea şi organele au fiert, se dau prin maşina de tocat şi se amestecă apoi cu orezul şi ceapa. Se potriveşte gustul de sare şi piper. Cu o linguriţă, se introduce umplutura în maţul gros şi, din exterior, se împinge carnea pe toată lungimea maţului. Se leagă la capete, se înţeapă din loc în loc şi se pune caltaboşul la fiert, 30 de minute.
3. Se poate servi cald, cu zeama în care a fiert, sau rece, ca aperitiv.


Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Comentarii


Ciobotaru Mircea Lucian a comentat pe 11 noiembrie 2012
Mor de pofta desi mai e ceva timp pana la Craciun......oricum imi aduc aminte de copilarie si de mirosul de caltabosi facuti de mama in fiecare iarna.....si de vin rosu fiert si de cozonaci.....pentru mine caltabosi inseamna Craciun, inseamna una dintre cele mai frumoase perioade dintr-un an....

Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012