Hacked By AdGhosT

Articol din: 15 martie 2013 | vizualizari: 8877 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: chiftele carne vita sos ou supa pesmet retete carne

Chiftele de Salisbury

Ingrediente:

1 conserva de supa frantuzeasca de ceapa
500 de grame de carne tocata
jumatate de cana de pesmet
1 ou
un sfert de de lingurita de sare
o optime de lingurita de piper negru macinat
1 lingura de faina
un sfert de cana de ketchip
un sfert de cana de apa
1 lingurita de sos Worcestershire
jumatate de lingurita de pudra de mustar

Preparare:

Intr-un bol mare amestecam o jumatate de cana de supa cu vita, pesmetul, oul, sarea si piperu. Impartim compozitia in 6 chiftele.
Intr-o tigaie prajim chiftelele pe ambele parti, dupa care le scurgem de grasimi.
Intr-un bol amestecam faina cu supa ramasa, pana obtinem o pasta. Adaugam ketchup, apa, sos de worcestershire si pudra de mustar.
Turnam sosul peste chiftele si le lasam acoperite timp de cca. 20 de minute, amestecand ocazional.
Odata ce sunt gata, chiftelele se servesc cu cartofi la cuptor sau cu porumb fiert.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012