Hacked By AdGhosT

Articol din: 09 mai 2012 | vizualizari: 6994 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: retete puiretete de pasteretete de craciunreteta pui a la monte cristo

Pui a la Monte Cristo

Ingrediente
1 lingura plus 1 1/2 lingurita de ulei de masline
4 bucati de piept de pui dezosat, fara pielita (aproximativ 150 grame fiecare)
ierburi de Provence
3 catei de usturoi, feliati
1 ceapa, tocata
1/4 ceasca vin alb sec
1/4 ceasca supa de pui
Suc de la 1/2 lamaie
1 lingura unt
Coaja de lamaie rasa (optional)

preparare
Incalziti cuptorul la temperatura medie. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare neaderenta, la foc mediu. Asezonati puiul cu sare, piper si ierburi de Provence si frigeti-l pe ambele parti, cateva minute. Adaugati usturoiul si ceapa, amestecati timp de 30 de secunde, apoi adaugati vinul, supa de pui si sucul de lamaie si fierbeti inca 2 minute.

Transferati puiul (impreuna cu sosul) intr-o tava la cuptor si coaceti pana cand puiul este patruns, 10-15 minute.

Scoateti sosul ramas in tava, puneti-l inapoi in tigaie impreuna cu untul si lasati sa fiarba pana se ingroasa (timp de 1 minut). Serviti puiul taiat felii acoperit cu sos si coaja de lamaie, alaturi de spanac sote

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012