Hacked By AdGhosT

Articol din: 07 martie 2013 | vizualizari: 8275 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: pui parmezan ou unt pesmet busuioc retete retete cu pui

Pui cu parmezan

Ingrediente:

o treime de cană de parmezan ras
un sfert de cană de pesmet
1 lingură de pătrunjel tocat mărunt
jumătate de linguriţă de busuioc uscat
un sfert de linguriţă de sare
1 albuş de ou mare, bătut
500 de grame de piept de pui tăiat fâşii
1 lingură de unt
1 cană şi jumătate de sos de paste cu roşii şi busuioc
2 linguriţe de oţet balsamic
un sfert de linguriţă de piper negru
o treime de cană de Emmentaler (sau caşcaval) ras

Preparare:

Combinăm 2 linguri de parmezan cu pesmetul, pătrunjelul, busuiocul şi o optime de linguriţă de sare. În alt bol punem albuşul de ou. Trecem fiecare fâşie de piept de pui prin albuş şi mai apoi prin mixul de pesmet. 
Topim untul într-o tigaie. Adăugăm puiul şi îl gătim câte 3 minute pe fiecare parte, până este gata. Îl punem deoparte.

Combinăm o optime de linguriţă de sare cu sosul de paste, oţ€tul şi piperul într-un bol pentru microunde. Îl acoperim cu un capac de plastic şi îl dăm la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Punem sosul peste pui, într-o tavă. Adăugăm deasupra parmezanul rămas şi Emmentalerul. Acoperim cu o folie şi îl dăm la cuptor până ce brânza se topeşte. Masa e gata!

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012