Hacked By AdGhosT

Articol din: 10 noiembrie 2012 | vizualizari: 8222 | comentarii: 1 | voturi: 3
Citeste despre: reteta tobaretete de craciuntoba

Reteta Toba


INGREDIENTE
1/2 cap porc
4 limbi porc
3 inimi
400 g şorici
sare
1 căpăţână mare usturoi
piper boabe şi măcinat
boia
PREPARARE

1. Se fierb, la foc mic, capul, limba, inima şi şoriciul în apă cu sare, piper boabe şi usturoi, cel puţin 3-4 ore.
2. Când totul e fiert bine, se scoate carnea şi se lasă la răcit, se curăţă limba şi se taie totul în fâşii de 1-1,5 cm. Se aşază amestecul de cărnuri într-un vas şi se condimentează cu sare, piper măcinat, o linguriţă de boia, usturoi pisat, după gust, amestecat cu puţină zeamă de la fiert.
3. Se pregătesc pungi înguste şi mai lungi din plastic. În amestecul de cărnuri condimentat se adaugă 2-3 căni de zeamă în care au fiert cărnurile. Apoi, în fiecare pungă se pune compoziţie. Se înţeapă pungile din loc în loc, cu un ac, ca să se scurgă grăsimea. În bidoane de plastic de 2 l (ex. de la apă minerală), cărora li s-a tăiat în prealabil partea îngustată, se aşază pungile, se presează uşor, ca să ia formă, apoi se leagă la capete.
4. Se lasă cam 20 de minute la temperatura camerei, apoi se pune la rece.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Comentarii


Baciu Ionut a comentat pe 11 noiembrie 2012
arata asa bine... mmmm...

Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012