Hacked By AdGhosT

Articol din: 20 martie 2013 | vizualizari: 21883 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: bok choy ghimbir supa usturoi ulei tofu retete tofu

Tofu glazurat cu bok choy

Ingrediente:

2 linguri de ulei de canola
2 capatani de bok choy (sau pak choi, varza chinezeasca) tocata in bucatele
3 catei de usturoi (1 feliat marunt, ceilalti zdrobiti)
400 de ml de supa de legume
1 bucata de ghimbir proaspat, ras
2 lingurite de sos de peste
un sfert de cana de sos de soia
4 lingurite de zahar brun
2 lingurite de ulei de susan
400 de grame de tofu, taiat in opt bucati egale
2 linguri de amidon de porumb

Preparare:

Incingem jumatate din uleiul de canola intr-o oala. Adaugam bok choy si usturoiul feliat. Calim timp de 4 minute.
Adaugam o cana si jumatate de supa si amestecam pana ce scade la jumatate. Intre timp, combinam usturoiul pisat, ghimbirul, sosurile de peste si de soia, zaharul brun si uleiul de susan.
Incalzim uleiul ramas intr-o alta tigaie si adaugam feliile de tofu, pe care le prajim cate 3 minute pe fiecare parte.
Adaugam amestecul de soia si il turnam peste tofu. Gatim totul pana ce sosul devine siropos.
Amestecam amidonul in supa ramasa si adaugam peste bok choy. Amestecam pana se ingroasa, timp de 2 minute.
Punem bok choy pe 4 farfurii si cate 2 felii de tofu deasupr

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012