Hacked By AdGhosT

Articol din: 05 aprilie 2013 | vizualizari: 8620 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: mancare de post retete de post preparate de post varza bruxelles ciuperci

Varză de Bruxelles cu ciuperci

Ingrediente:

400 gr varză de Bruxelles
1 ceapă mică, spartă în 4 şi feliată
2-3 căţei de usturoi, feliaţi
240 gr de ciuperci, feliate
¾ cană de supă de legume
Sare şi piper după gust

Preparare:

Îndrepătaţi capetele uscate ale verzelor şi tăiaţi-le în jumătate. Pregătiţi-vă celelalte legume şi încălziţi o tigaie care nu se lipeşţe. Ţineţi lângă supa de legume.
Puneţi ceapa în tigaie şi săraţi-o puţin. Amestecaţi contant şi adăugaţi o lingură, două, de supă în cazul în care se lipeşte. După ce ceapa devine maronie, adică peste cca. 2-3 minute, adăugăm usturoiul şi, dacă e nevoie, mai multă supă. Gătim timp de 1 minut, scoatem totul din tigaie şi o lăsăm pe aceasta pe foc.

Punem varza de Bruxelles în tigaie, cu faţa în jos. O lăsăm până devine maronie, adăugăm ciupercile şi amestecăm. După un minut, două, turnăm aproape jumătate de cană de supă şi aruncăm în tigaie ceapa şi usturoiul. Gătim totul cca. 3-5 minute şi adăugăm restul de supă. Asezonăm cu sare şi piper şi le servim imediat. 

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012