Hacked By AdGhosT

Articol din: 26 februarie 2013 | vizualizari: 8532 | comentarii: 0 | voturi: 1
Citeste despre: paste gorgonzola mozzarella gnocchi retete paste cuptor retete

Gnocchi cu sos pesto la cuptor

Ingrediente:

2 pachete de paste gnocchi
125 gr mozzarella feliata
100 gr gorgonzola, taiata cubulete
1/4 varza, tocata
3 linguri de pesto
suc de la jumatate de lamaie
1-2 linguri de ulei de masline
parmezan pt servire

Preparare:

Preincalziti cuptorul la 190 de grade.
Punem pastele la fiert si le "gatim" pana ce gnocchi se ridica la suprafata. Fitit atente sa nu-i fierbeti prea mult!
Luam pastele si le transferam intr-un bol mare. Adaugam varza la apa in care au fost gnocchi si o aducem la punctul de fierbere. Dupa ce fierbe si varza, o adaugam peste gnocchi si le amestecam.
Adaugam peste branza si sosul pesto. Punem deasupra suc de lamaie si asezonam cu sare si piper. Turnam deasupra ulei de masline.
Transferam amestecul intr-o tava pe care o vom pune in cuptor pentru 15-20 de minute (sau pana ce branza s-a topit).

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012