Hacked By AdGhosT

Articol din: 06 aprilie 2013 | vizualizari: 10332 | comentarii: 0 | voturi: 0
Citeste despre: mancare de post retete de post preparate de post produse de post salata sparanghel cartofi naut ceapa

Salată cu sparanghel copt, cartofi şi năut

Ingrediente:

2 cartofi medii
1 cana de naut gatit
300 de grame de sparanghel
1 ceapă mică, tăiată julienne
2-3 căţei de usturoi, decojiţi
Un sfert de cană de vinaigrette (orice fel de vinaigrette preferaţi)
Sare şi piper, după gust

Preparare:

Preîncălzim cuptorul la 200 de grade Celsius. 
Fierbem cartofii, după care îi tăiem cubuleţe. Îi punem într-un bol, alături de năut.
Punem sparanghelul pe o foaie de copt şi adăugăm ceapa peste el. Într-un colţ aşezăm căţeii de usturoi.
Dăm totul la cuptor timp de 20 de minute.
Punem sparanghelul în bolul cu cartofi.
Lăsăm usturoiul la răcit, după care îl pisăm în mojar şi îl amestecăm cu dressingul, după care aruncăm totul peste sparanghel şi cartofi. Amestecăm şi asezonăm cu sare şi piper.

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012