Hacked By AdGhosT

Articol din: 13 februarie 2013 | vizualizari: 8800 | comentarii: 1 | voturi: 1
Citeste despre: sos bechamel sos alb faina lapte unt franta sos frantuzesc retete

Sosul Bechamel

Sosul Bechamel este originar din Franţa şi poate fi folosit la numeroase mâncăruri (lasagna, croque monsieur, plăcinta pescarului etc.).

Ingrediente

5 linguri de unt
4 linguri de făină
4 căni de lapte
2 linguriţe de sare
jumătate de linguriţă de nucşoară

Preparare

Topim untul într-o tigaie. Adăugăm făină şi amestecăm. Gătim la temperatură medie până ce amestecul capătă o culoare deschisă, aurie. 

Între timp, încălzim laptele într-o oală separată până în apropiere de punctul de fierbere. Adăugăm laptele treptat peste amestecul de unt şi făină. Aducem totul la fierbere. Amestecăm până se formează sosul. Asezonăm cu sare şi nucşoară şi îl dăm deoparte. Sosul Bechamel este gata!

Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici!


Comentarii


Salina a comentat pe 26 iulie 2017
Numele meu este Salina, e drăguț să te întâlnesc astăzi aici. Aș vrea să ne întâlnim, poate să împărtășim câteva fotografii: salinaandrewjohn1@hotmail.com

Adauga un comentariu



Inregistrare SaraMonti
Autentificare
Facebook
Afla cum a reusit sa slabeasca Minodora 22kg intr-un timp atat de scurt!
Vrei sa-ti maresti si sa-ti ridici sanii in mod natural? Iata cat costa si ce trebuie sa faci.
Revista Online
  • Nr.2 Decembrie 2012
    Revista online - nr.2 Decembrie 2012
  • Nr.1 Noiembrie 2012
    Revista online - nr.1 Noiembrie 2012